Contact opnemen

Bestuur

VoorzitterEls Brakkee
SecretarisMarjolein Sebregts
PenningmeesterPeter Lamark
BestuurslidSteef Jansen
BestuurslidBrett van Ditmarsch

Adres van het secretariaat

Secretariaat Muziekvereniging Aurora
Postbus 271
3970 AG Driebergen-Rijsenburg

E-mailadres: secretariaat@muziekvereniging-aurora.nl

Adres van het Muziekcentrum

U vindt ons muziekcentrum op:

De Woerd 3A
3972 KD Driebergen

Bereikbaarheid

Het Muziekcentrum ligt niet ver van de snelweg A12, tussen het terrein van voetbalclub FC Driebergen en korfbalclub Dalto.

Op de Hoofdstraat (N225) rijdt u vanuit Driebergen richting Zeist. Neem de laatste zijstraat links (met stoplichten) voordat u richting Zeist of de snelweg A12 gaat, Nijendal. Komt u vanuit de richting Zeist of van de snelweg, dan neemt u in Driebergen de eerste weg rechts, Nijendal.

Neem daarna de eerste straat rechts (die heet ook Nijendal). Aan het einde van deze weg links. Deze weg (achter het terrein van de Nationale Politie Landelijke Eenheid langs) blijft u volgen tot u bij een groot parkeerterrein komt (de Woerd). Ga linksaf op het parkeerterrein. Hier kunt u gratis parkeren. Het Auroragebouw staat aan het einde van het parkeerterrein. 

Het Muziekcentrum is tevens bereikbaar met OV. Het is 1,5km lopen vanaf treinstation Driebergen-Zeist. Er is ook een bushalte in de buurt, dat is de halte Loolaan van lijn 50 van Utrecht naar Wageningen/Veenendaal, die ook langs Driebergen-Zeist komt. Vanaf de bushalte is het nog 650m lopen naar het Muziekcentrum.