Muziekles op trompet

Dodenherdenking 2018

De trompet is een opvallend instrument, je hoort het vaak overal bovenuit. Maar vooral is de trompet een heel veelzijdig instrument. Als je het leert spelen, kun je later veel andere (koper)instrumenten gaan spelen. Of je blijft gewoon trompet spelen, dat kan natuurlijk ook!

Als je trompet wilt leren spelen bij Aurora, krijg je les van Joost Visser. Je krijgt les in het muziekcentrum Aurora, op maandag of vrijdag. Neem contact op met Joost voor de mogelijkheden: joostvisser.music@gmail.com.

Joost studeert klassiek trompet aan het Utrechts Conservatorium (hku) bij Arto Hoornweg. 

Hij is al van kinds af aan lid van Harmonie Aurora. Op dit moment werkt hij als docent, dirigent en trompettist. Joost is ook de dirigent van ons beginners- en jeugdorkest en van het jeugdorkest van de Utrechtse christelijke muziekvereniging de Bazuin. 

Muziek maken is leuk! Kinderen maken spelenderwijs kennis met de trompet en met muziek in het algemeen. Klank, houding, ademhaling en techniek komen in de lessen aan bod en eventueel ook podiumpresentatie en improvisatie. De lessen worden volledig afgestemd op de behoeften van de leerling.