Muziekvereniging Aurora

Repetitieweekend 2018

Muziekvereniging Aurora is een bloeiende vereniging voor muzikanten op blaasinstrumenten en slagwerk. Plezier in muziek gaat hand in hand met gezelligheid. Met ervaren docenten en orkesten op verschillende niveaus bieden we een ontspannen en veilige omgeving voor muziekonderwijs en de mogelijkheid om te spelen in een jeugdorkest, harmonieorkest, slagwerkgroep en/of dweilband. Voor beginners en gevorderden van alle leeftijden.

Muziek maken is leuk, samen muziek maken is nog veel leuker!

Sinds september 2019 spelen we in ons prachtig verbouwde muziekcentrum. Maandagavond is de repetitieavond voor het beginnersorkest, het jeugdorkest en het harmonieorkest. Woensdag repeteert de slagwerkgroep en vrijdagavond de dweilband DAD.

Aurora is vaak zichtbaar in het dorp. Op Koningsdag, de Nationale Dodenherdenking, de Avondvierdaagse maar ook tijdens de intocht van Sinterklaas. Met onze muzikale inspanningen hopen we deze momenten bijzonder te laten zijn en blijven.

Aurora biedt ook muzieklessen op de instrumenten dwarsfluit, klarinet, saxofoon, hoorn, trompet en zwaar koper. De lessen zijn voor kinderen en volwassenen. Daarnaast is het mogelijk bij Aurora algemene muzikale vorming te volgen (voor kinderen), en slagwerk te leren spelen (ook drum).

Alle informatie over lidmaatschap van de muziekvereniging Aurora vindt u op deze pagina.