Muziekles op dwarsfluit of piccolo

Als je dwarsfluit wilt leren spelen bij Aurora krijg je les van Saskia Verhoek. Je krijgt les in ons muziekcentrum.

Saskia heeft eerst schoolmuziek gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Dit is een brede muziekopleiding waar veel aandacht wordt besteed aan methodiek en pedagogiek. Hierna heeft ze dwarsfluit gestudeerd aan het Utrechts Conservatorium. Saskia heeft een brede werkervaring op het gebied van muziek. Zo heeft ze lesgegeven op een basisschool en een middelbare school, verschillende projecten geleid op muziekscholen en kinderkoren gedirigeerd. Sinds 1999 geeft ze fluitles. Op dit moment leidt Saskia de zelfstandige onderneming ‘De Flierefluit’.

Het motto van Saskia is plezier in muziek. In overleg met de leerling worden doelen gesteld, zoals een mooiere toon of een ander technisch aspect, of gewoon ontspannen muziek maken. Naast individuele lessen vindt Saskia samenspel erg belangrijk. Ze organiseert dan ook regelmatig samenspellessen, waarin leerlingen op hun eigen niveau samen muziek maken. De combinatie met lessen voor jonge kinderen maakt de lespraktijk voor haar erg leuk.

Voor meer informatie over dwarsfluitles kun je rechtstreeks contact opnemen met Saskia: 06-43412130 of s.verhoek@de-flierefluit.nl