Muziekles op saxofoon

Als je kiest voor de saxofoon krijg je les van Mathilde van der Meij.

Mathilde studeert klassiek saxofoon aan het conservatorium van Utrecht, met jazzsaxofoon als bijvak. Na haar bachelor aan University College Utrecht, besloot zij toch een muzikaal pad te bewandelen. Afgelopen jaar deed zij een uitwisseling aan HfM Hanns Eisler Berlin en dit jaar studeert zij af. 

In haar muziek zoekt Mathilde graag de grenzen van verschillende genres op, om die vervolgens te verleggen en te vervagen. Zo speelt zij in straatsymfonieorkest het Ricciotti Ensemble en zette zij met 8 anderen de band PARRA.DICE op. 

Als actief musicus (solist, kamermusicus, orkestspeler en bandlid) neemt Mathilde haar dagelijkse muzikale ervaringen mee naar de lessen. Plezier staat centraal en docent en leerling zoeken samen wat voor muziek en wat voor lesvorm bij de leerling past. Of het nou een klassiek solostuk is, of jazzy improvisatie, beide komen aan bod, want ze vullen elkaar ook erg goed aan. Mathilde geeft les aan zowel beginners als gevorderden.

Mathilde (geboren in 1997) begon haar eigen muzikale ontwikkeling ook bij Aurora, waar ze het plezier voor samenspel zeker ook heeft opgedaan. Met een beginners-, jeugd- en harmonieorkest, kan er op de individuele lessen voortgeborduurd worden. 

Voor contact: stuur een mail naar mathildevdmeij@hotmail.com