Muziekles op slagwerk

Bij Aurora kun je leren drummen en andere slagwerkinstrumenten leren bespelen.

Als je bij Aurora komt spelen, krijg je les van Louis de Blieck. De leerlingen krijgen les op zowel  melodisch als ritmisch slagwerk. Daarnaast dirigeert Louis de slagwerkgroep.

Na vele jaren gewerkt te hebben in o.a. de bouw, de agrarische sector en als vrachtwagenchauffeur is Louis op 32-jarige leeftijd naar het Conservatorium van Alkmaar gegaan om de opleiding klassiek slagwerk (o.a. pauken, kleine trom, marimba en xylofoon) te volgen. Deze opleiding heeft hij in 1998 afgerond. Zijn opleiding tot dirigent (harmonie/fanfare /brassband) heeft hij in 2001 voltooid.

Op dit moment geeft Louis slagwerklessen bij verschillende muziekverenigingen en dirigeert hij drie slagwerkgroepen, een harmonie en een bigband. Daarnaast is hij drummer en zanger in een band, freelance percussionist, componist en arrangeur en stemt en reviseert hij pauken.

De lessen vinden plaats op de woensdag, in het muziekcentrum Aurora. Een proefles is altijd mogelijk, neem hiervoor contact op met Louis: www.louisdeblieck.com, 06-23438056 of louisdeblieck@hotmail.nl.